Vjedhja e një farmacie me anë të një pistolete lodër duket e pamundur, por 30-vjeçarja kosovare nuk ka hezituar ta provojë.

Tentativa e saj nuk ka shkuar ashtu siç ndoshta kishte menduar 30-vjeçarja.
Ngjarja ndodhi në qytetin e Prizrenit, ku kjo e fundit e pajisur me një maskë të Covid-19, u fut në farmaci dhe nën kërcënimin e një arme lodër tentoi të merrte xhiron e ditës.

Ndërkohë, sipas informacionit të policisë, është bërë i mundur arrestimi i saj.

Stealing a pharmacy with a toy pistol seems impossible, but the 30-year-old Kosovar did not hesitate to try it.

Her attempt did not go as the 30-year-old probably thought.
The event took place in the city of Prizren, where the latter, equipped with a Covid-19 mask, entered the pharmacy and under the threat of a toy gun tried to take the day.

Meanwhile, according to police information, her arrest has become possible.