Një grua është mbytur teksa ka qenë duke u larë në det tek zona e njohur si “Shkëmbi i Kavajës”. Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit.

Policia njofton se e ndjera është 60-vjeçarja K.K., e cila kishte hyrë për t’u larë në det dhe nuk ka mundur të dalë më prej aty. Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes.

A woman drowned while bathing in the sea in the area known as “Kavaja Rock”. The incident happened in the early hours of the morning.

Police report that the deceased is 60-year-old K.K., who had entered to wash in the sea and could not get out of there. The investigation team is at the scene and is working to uncover the event.