Nëntë ditë pasi u dhunua nga shokët dhe u la i gjakosur në rrugë ka ndërruar jetë 57-vjecari Pelivan Sinorrapaj nga Ballshi.

Ai ishte i shtruar te spitali i Traumës në Tiranë në gjendje të rëndë. Pavarësisht përpjekjes së mjekëve, 57-vjeçari sot ndërroi jetë.

Por si ishte ngjarja?

Në datë 29 janar në mbrëmje Pelivan Sinorrapaj ishte ulur në lokalin e lagjes në Ballsh së bashku me tre shokë.

Pasi kaluan disa orë duke konsumuar alkool, 57-vjeçari me tre shokët Fitim Zekaj 42 vjeç, Festim Alimetaj 53 vjeç dhe Ferdinand Meraj 44 vjeç u konfliktuan, sipas dëshmitarëve për politikë.

Sherri vazhdoi edhe jashtë lokalit, ku Pelivan Sinorrapaj u godit dhe u gjakos. Tre shokët e lanë në mes të rrugës dhe u larguan.

Babai i tre fëmijëve u dërgua për mjekim të specializuar në spitalin e Traumës në Tiranë por mesditën e sotme ka ndërruar jetë. Ai do të përcillet nesër për në banesën e fundit.

Policia kreu ndalimin e autorëve ndërkohë që gjykata vendosi masën e sigurisë “arrest shtëpie” disa ditë më parë. Por tani do të përballen me akuzën e plagosjes me pasojë vdekjen.

Një prej fqinjeve të 57 vjecarit tregoi pak ditë më parë për ABC se Sinanrrapaj ishte i papunë por së fundmi bashkëshortja ishte punësuar nga Bashkia e Ballshit.

Nine days after he was raped by his friends and left bleeding on the street, 57-year-old Pelivan Sinorrapaj from Ballshi passed away.

He was hospitalized at the Trauma Hospital in Tirana in serious condition. Despite the efforts of doctors, the 57-year-old died today.

But how was the event?

On the evening of January 29, Pelivan Sinorrapaj was sitting in the neighborhood bar in Ballsh with three friends.

After spending several hours consuming alcohol, the 57-year-old with three friends Fitim Zekaj, 42, Festim Alimetaj, 53, and Ferdinand Meraj, 44, clashed, according to political witnesses.

The quarrel continued outside the bar, where Pelivan Sinorrapaj was beaten and bled. The three friends left him in the middle of the road and left.

The father of three children was sent for specialized treatment at the Trauma Hospital in Tirana, but died at noon today. He will be escorted tomorrow to the last apartment.

The police detained the perpetrators while the court imposed the security measure “house arrest” a few days ago. But now they will face the charge of injury resulting in death.

One of the 57-year-old’s neighbors told ABC a few days ago that Sinanrrapaj was unemployed but recently his wife was employed by the Municipality of Ballsh.