Një 48-vjeçar është ndaluar në portin e Durrësit pasi tentoi të fuste kontrabandë 46 bizhuteri floriri dhe rreth 61 mijë euro.

Një 48-vjeçar është ndaluar në portin e Durrësit pasi tentoi të fuste kontrabandë 46 bizhuteri floriri dhe rreth 61 mijë euro.

I arrestuari me iniciale A.M. i cili udhëtonte me një minibus të linjës Shqipëri-Francë-Shqipëri iu nënshtrua kontrollit nga policia kufitare në port.

Gjatë kontrollit më të imtësishëm në vijën e dytë, autoritetet gjetën në kabinën e shoferit, 46 bizhuteri floriri dhe një shumë prej 60.960 eurosh.

Nuk dihet ende destinacioni apo prejardhja e këtyre parave dhe artikujve ndërkohë që policia arrestoi 48-vjeçarin nga Shkodra.

“Gjatë kontrollit të kryer në vijën e dytë nga specialistët për Hetimin e Krimeve në Pikën e Kalimit Kufitar Port Durrës, në bashkëpunim edhe me specialistët e Trafiqeve të Paligjshme dhe ata të hetimit të Krimit Ekonomik e Financi

A 48-year-old man was detained in the port of Durrës after he tried to smuggle 46 gold jewelry and about 61 thousand euros.

A 48-year-old man was detained in the port of Durrës after he tried to smuggle 46 gold jewelry and about 61 thousand euros.

The detainee with the initials A.M. who was traveling in a minibus of the line Albania-France-Albania was subjected to control by the border police at the port.

During the most detailed check on the second line, authorities found in the driver’s cab, 46 gold jewelry and a sum of 60,960 euros.

The destination or origin of this money and items is still unknown while the police arrested the 48-year-old from Shkodra.

“During the control carried out in the second line by the specialists for the Investigation of Crimes at the Border Crossing Point Port Durrës, in cooperation with the specialists of Illegal Trafficking and those of the Investigation of Economic Crime and Finance