Gentian Mino ka rënë në prangat e policisë, pasi dyshohet si i përfshirë në ngjarjen e rëndë që ndodhi në gusht të 2019-ës, ku u plagosën 3 persona në një lokal pranë Pallatit të Sportit në Elbasan.

Mino nuk është një person i panjohur për policinë pasi 5 vite më parë ai u arrestua pasi përndiqte ish të dashurën. Mino kishte vendosur fshehurazi një kamera në makinën e ish-partneres, për të zbuluar nëse kjo e fundit kishte ndonjë lidhje tjetër.

27-vjeçarja me inicialet E.B bëri denoncim në polici pasi dyshimeve që kishte. Në pranga ra dhe Adrian Hysi, personi që kishte vendosur kamerën në makinë. Ai u shpreh asokohe se e kishte vendosur kamerën nga frika se dikush mund të vidhte makinën.

Gentian Mino has fallen into the hands of the police, as he is suspected of being involved in the serious event that occurred in August 2019, where 3 people were injured in a bar near the Sports Palace in Elbasan.

Mino is not an unknown person to the police since 5 years ago he was arrested after stalking his ex-girlfriend. Mino had secretly placed a camera in the ex-partner’s car, to find out if the latter had any other connection.

The 27-year-old with the initials E.B reported to the police after the suspicions she had. Adrian Hysi, the person who had placed the camera in the car, also fell into handcuffs. He said at the time that he had set up the camera for fear that someone might steal the car.