Mediat italiane kanë zbardhur detaje të reja nga masakrimi i shqiptares që punonte si prostitutë në Milano, Luljeta Heshta. 47-vjeçarja është goditur 5 herë me thikë dhe është tërhequr zvarrë nga një person që ishte i veshur me të zeza, i cili pas krimit u largua me shpejtësi duke humbur gjurmët.

Ngjarja ndodhi në mes të ditës në Itali, ndërsa shqiptarja vdiq në spital disa minuta pas ngjarje duke mos u mbijetuar plagëve të marra.

“Dëshmitarët panë viktimën të shtritë në tokë të mbuluar në gjak. Ajo punonte si prostitutë dhe kishte disa precedentë të vegjël.

Shqiptarja kishte 5 plagë thike, 2 në këmbën e majtë dhe 3 në pjesën e prapme. Kalimtarët thanë se shqiptarja u godit nga një burrë i veshur me të zeza, i cili e ndoqi dhe e qëlloi disa herë” shkruajnë disa nga mediat italiane.

Prokurori i dosjes u bëri thirrjeve qytetarëve që cilido që e ka parë autorin të japë informacion.

“Kushdo që e ka parë burrin që iku pas ngjarjeve të na kontaktojë. Ne po kërkojmë një burrë të veshur me të zeza që u largua pas krimit” tha ai.

Nuk dihet ende nëse autori ishte një klient i prostitutës shqiptare. “Tani për tani, nuk ka asnjë hipotezë të përjashtuar, hetimet janë në proces” tha prokurori.

Italian media have uncovered new details from the massacre of the Albanian woman who worked as a prostitute in Milan, Luljeta Heshta. The 47-year-old was stabbed 5 times and dragged by a person who was dressed in black, who after the crime left quickly losing track.

The event took place in the middle of the day in Italy, while the Albanian died in hospital a few minutes after the event, not surviving the injuries received.

“Witnesses saw the victim lying on the ground covered in blood. She worked as a prostitute and had some small precedents.

The Albanian had 5 stab wounds, 2 in the left leg and 3 in the back. Passers-by said that the Albanian woman was hit by a man dressed in black, who chased her and shot her several times “, write some of the Italian media.

The prosecutor of the file called on the citizens that anyone who saw the author provide information.

“Anyone who has seen the man who fled after the events should contact us. “We are looking for a man dressed in black who left after the crime,” he said.

It is not yet known if the author was a client of an Albanian prostitute. “Right now, there is no ruled out hypothesis, investigations are underway,” the prosecutor said