Është vënë në pranga autori i dyshuar i vrasjes së Ahmet Toskës, mëngjesin e 26 tetorit në Fier.

Njoftohet se në pranga është vënë 52-vjecari F.H. Arrestimi është bërë me urdhër të prokurorisë pas analizimit të provave.

Lexo edhe: 6 plumba ndaj 50-vjeçarit, 12 kamera mund të “tradhtojë” autorët

Toska u ekzekutua gjashtë plumba mëngjesin e 26 tetorit ndërsa po shoqëronte për në punë bashkëshorten e tij. Rruga në të cilën ai u vra, ishte itinerari i përditshëm që viktima bashkë me gruan e tij ndiqnin, për të shkuar në punë.

Sipas dëshmive të banorëve të lagjes, viktima mund të jetë ngatërruar kurse ngjarja e rëndë ka ndodhur në lagjen “Sheq i Madh”.

Njoftimi i policisë

Fier

Kapet dhe ndalohet autori i dyshuar i ngjarjes së datës 26.10.2020, ku në lagjen “Sheq i madh” Fier, mbeti i vrarë me armë zjarri shtetasi A. T.

Nga Sektori për Hetimin e Krimeve të Rënda në DVP Fier, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, në lidhje me ngjarjen e ndodhur në datë 26.10.2020, ku në lagjen “Sheq i madh”, Fier është vrarë me armë zjarri shtetasi A. T., 50 vjeç, pas një pune të mirëorganizuar dhe hetimeve të pandërprera, është arritur të behet kapja dhe ndalimi i autorit të dyshuar:

F. H., 52 vjeç, banues në Fier.

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier në bazë të fakteve dhe provave të administruara në interes të hetimeve të procedimit penal të regjistruar për vrasjen e shtetasit A. T., ka lëshuar urdhërin për ndalimin e shtetasit F. H., si autor i dyshuar për kryerjen e veprës penale “Vrasje me paramendim” dhe “Mbajtje pa leje të armëve dhe municionit luftarak”.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për veprime të mëtejshme procedurale.

The suspected perpetrator of the murder of Ahmet Toska, on the morning of October 26 in Fier, has been handcuffed.

It is reported that 52-year-old F.H. The arrest was made by order of the prosecution after analyzing the evidence.

Read also: 6 bullets at the 50-year-old, 12 cameras can “betray” the perpetrators

Toska was shot six times on the morning of October 26 while escorting his wife to work. The road on which he was killed was the daily route that the victim and his wife followed to get to work.

According to the testimonies of the residents of the neighborhood, the victim may have been confused and the serious event took place in the neighborhood “Sheq i Madh”.

Notification to the police

fern

The suspected perpetrator of the event of 26.10.2020 is caught and detained, where in the neighborhood “Sheq i Mad” Fier, the citizen A. T. was killed with a firearm.

From the Sector for Investigation of Serious Crimes in DVP Fier, in cooperation with the Prosecution of the Judicial District of Fier, in relation to the event that occurred on 26.10.2020, where in the neighborhood “Sheq i Madh”, Fier was killed with a firearm citizen AT , 50 years old, after a well-organized work and uninterrupted investigations, it was managed to catch and detain the suspected perpetrator:

F. H., 52 years old, resident in Fier.

The Prosecution at the Court of First Instance Fier based on facts and evidence administered in the interest of criminal proceedings registered for the murder of citizen AT, has issued an order to detain citizen FH, as a suspected perpetrator of the criminal offense ” Premeditated Murder “and” Illegal Possession of Weapons and Ammunition “.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Fier Court of First Instance, for further procedural actions.