Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Pogradec, pasditen e sotme.

Një person teksa po rregullonte antenën e televizorit ka rënë aksidentalisht nga tarraca e pallatit dhe ka gjetur vdekjen e menjëhershme.

Mësohet se trupi i pajetë është dërguar në morg. Ndërkaq, policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë.

Pogradec/Informacion paraprak.
Më datë 06.10.2020, rreth orës 16:00, në lagjen nr. 5, shtetasi A. S., rreth 41 vjeç, dyshohet se duke rregulluar antenën aksidentalisht është rrëzuar nga tarraca e pallatit ku banonte, i cili pas mbërritjes në Spitalin e Pogradecit ka ndërruar jetë.
Grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

 

He was fixing the antenna, the man falls from the palace and loses his life

A serious incident occurred in Pogradec this afternoon.

A person while fixing the TV antenna accidentally fell from the terrace of the palace and died instantly.

It is learned that the dead body was sent to the morgue. Meanwhile, the police have arrived at the scene and have launched investigations for full disclosure.

Pogradec / Preliminary information.
On 06.10.2020, around 16:00, in the neighborhood no. 5, citizen A. S., about 41 years old, it is suspected that while adjusting the antenna he accidentally fell from the terrace of the building where he lived, who after arriving at Pogradec Hospital died.
The investigative group is working to clarify the circumstances of the event.