Një person është plagosur rëndë ditën e sotme në fshatin Fitore, të qytetit të Vlorës.

Mësohet se një 50-vjeçar, ka qenë duke rregulluar linjën e internetit në një shtyllë, kur papritur ka rënë me kokë, dhe për pasojë ka mbetur i plagosur rëndë.

50-vjeçari është transportuar me autoambulancë drejt Spitalit të Vlorës.

One person was seriously injured today in the village of Fitore, in the city of Vlora.

It is learned that a 50-year-old man was fixing the internet line on a pole, when he suddenly fell on his head, and as a result he was seriously injured.

The 50-year-old was transported by ambulance to Vlora Hospital.