Nuk i bindet urdhrit të Policisë për ndalim, përplas disa mjete dhe largohet nga vendi i aksidentit, kapet dhe arrestohet në ndjekje nga Policia 20-vjeçari.

Shërbimet e Patrullës së Përgjithshme në Komisariatin e Policisë Durrës, në vijim të kontrolleve ndaj personave që lëvizin me sende të kundraligjshme dhe rritjen e parametrave të sigurisë në qytet, në lagjen nr.1, Durrës, i kan bërë shenjë për të ndaluar mjetit tip “Benz”, me drejtues shtetasin Xh. V., i cili nuk i është bindur urdhrit të policisë por është larguar duke dëmtuar dhe disa mjete të parkuara. Shërbimet e Policisë në lagjen nr.17, Durrës, kanë bërë të mundur ndalimin e mjetit dhe shoqërimin e tij në ambientet e Policisë.

Në vijim të veprimeve, nga Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Durrës, u bë arrestimi në flagrancë për veprat penale “Mosbindja ndaj urdhrit të policisë” dhe “Largimi nga vendi i aksidentit”, i shtetasit Xh. V., 20 vjeç, banues në Durrës.

He disobeys the police order to stop, crashes several vehicles and leaves the scene of the accident, is caught and arrested in pursuit by the Police 20-year-old.

The services of the General Patrol at the Durrës Police Commissariat, following the controls against persons moving with illegal items and the increase of security parameters in the city, in the neighborhood no. 1, Durrës, have signaled to stop the vehicle type “ Benz ”, led by the citizen Xh. V., who did not obey the police order but left damaging some parked vehicles. Police services in the neighborhood no. 17, Durrës, have made it possible to stop the vehicle and escort it to the premises of the Police.

Following the actions, by the Specialists for the Investigation of Crimes in the Durrës Police Commissariat, the citizen Xh. V., 20 years old, resident in Durrës.