Një 65 vjeçar ka mbetur i vrarë pasditen e djeshme në Kuç të Himarës. Bëhet fjalë për shtetasin Ylli Luçaj i cili punonte si roje në rrugën Kuç-Qeparo.Trupi i tij u gjet në një zonë pyjore, por pa shenja jete. Burime nga policia bëjnë me dije se në trupin e 65 vjeçarit ka pasur disa plagë të shkaktuara nga árma e zjárrit.

Dyshohet të jetë goditur me ármë automatike, teksa në trupin e víktimës dyshohet të ketë pasur 5 predha plùmbash. Në orët e vona të mbrëmjes víktima është transportuar në morgun e qytetit të Vlorës për kryerjen e autopsisë.

Policia ka vijuar hetimet teksa nuk ka ende të dyshuar megjithëse janë shoqëruar në komisariat disa persona për tu marrë në pyetje. Pista në të cilën po hetohet është dhe ajo e një kònflikti të rastit i cili ka degraduar në përdorimin e ármës, ndonjë grabitje e mundshme e mjeteve të punës.

Për sa i përket 65 vjeçarit, burime nga uniformat blu konfirmojnë se ai nuk ka precedent të mëparshëm. Familjarët dhe të njohur të Luçaj-t shprehen se ai është një person pa kònflikte.

Lidhur me autorët, pasi ata kanë qëlluar janë larguar në drejtim të pyllit, çka e bën dhe të vështirë gjetjen e tyre, mungesa e dëshmitarëve apo kamerave të sigurisë vështirëson identifikimin e tyre.

A 65-year-old man was killed yesterday afternoon in Kuç, Himara. It is about the citizen Ylli Luçaj who worked as a guard on the road Kuç-Qeparo. His body was found in a forest area, but without signs of life. Sources from the police suggest that there were several wounds on the body of the 65-year-old caused by the fire.

It is suspected that he was hit with an automatic weapon, while in the body of the victim it is suspected that there were 5 bullet shells. In the late evening, the victim was transported to the morgue in the city of Vlora for an autopsy.

Police are continuing their investigation as there are still no suspects, although several people have been escorted to the police station for questioning. The track under investigation is also that of a random conflict which has degraded into the use of árma, any possible robbery of work tools.

As for the 65-year-old, sources from the blue uniforms confirm that he has no previous precedent. Luçaj’s relatives and acquaintances say that he is a person without conflicts.

Regarding the perpetrators, after they fired, they left in the direction of the forest, which makes it difficult to find them, the lack of witnesses or security cameras makes it difficult to identify them.