Ditën e sotme u raportua se një marinar shqiptar kishte ndërruar jetë në ujërat greke, brenda anijes së mallrave me flamur shqiptar.

Mediat vendase raportojnë se viktima është Ndue Nikolli, i cili ka ndërruar jetë pasi ka pësuar infarkt. Ekspertiza mjeko-ligjore ka bërë me dije se shkak për vdekjen e 63 vjeçarit është bërë sulmi në zemër.

Nikolli kishte pesë ditë në anije dhe vetëm sot është gjetur i pajetë nga agjenti i anijes me flamur shqiptar “BERGFJORD”. Shqiptari kishte rënë në tokë pa ndjenja në dhomën e motorëve të mjetit lundrues.

Më pas agjenti i anijes ka infomuar Autoritetin Qendror Portual të Amaliapolis. Nikolli është transportuar më pas në spital me anë të një ambulance.

 

Today it was reported that an Albanian sailor had died in Greek waters, inside the cargo ship with Albanian flag.

Local media report that the victim is Ndue Nikolli, who died after suffering a heart attack. Forensic expertise has indicated that the cause of death of the 63-year-old was a heart attack.

Nikolli had been on the ship for five days and only today he was found dead by the agent of the Albanian-flagged ship “BERGFJORD”. The Albanian had fallen to the ground unconscious in the engine room of the craft.

The ship’s agent then informed the Central Port Authority of Amaliapolis. Nikolli was then transported to the hospital by ambulance.