NJë ngajrje e rëndë u shënua mëngjesin e sotëm në Durrës. Një 20-vjeçar sirian u gjet i pajetë, në anë të rrugës tek ish- hotel Vollga.

Së fundmi mësohet se i riu dyshohet të ketë rënë nga kati i tretë.

Trupit të pajetë të sirianit po i bëhet një ekpertizë mjeko- ligjore por nuk ka shenja dhune.

Kujtojmë se një grup sirianësh janë bllokuar në Durrës për shkak të karantinës dhe si synim kanë largimin nëpërmjet Malit të Zi drejt Gjermanisë.

A serious incident took place this morning in Durrës. A 20-year-old Syrian man was found dead on the side of the road at the former Volga Hotel.

It is recently learned that the young man is suspected to have fallen from the third floor.

A Syrian forensic body is undergoing a forensic examination but there are no signs of violence.

We recall that a group of Syrians were stranded in Durrës due to quarantine and aimed to leave through Montenegro for Germany.