Vajza që shihni në foto është 19-vjeçarja Daniela Gjoka, e cila ndërroi jetë në spital në Itali, pasi nuk i mbijetoi dot plagëve të marra pas shpërthimit të bombolës së gazit në hotelin në pronësi të familjes së saj.

19-vjeçarja Daniela Gjoka kishte planifikuar të martohej muajin e ardhshëm por ëndrrat dhe rrugëtimin e jetës së saj e ndërpreu tragjikisht një shpërthim i frikshëm në strehën ku ajo po flinte me nënën, motrën dhe vëllain e saj.

Daniela, një prej të plagosurave nga shpërthimi i bombolës së gazit 1 javë më parë në Velipojë, nuk ka mundur ta fitojë luftën me vdekjen. Ajo ka ndërruar jetë pas disa ditësh betejë në Itali ku ishte e shtruar bashkë me familjen.

Daniela Gjoka ndërroi jetë në një spital në Itali pasi u dërgua atje për mjekim të specializuar së bashku me nënën e saj Alketa Gjoka, motrën 15 vjeçe dhe vëllain 12 vjeç.

The girl you see in the picture is 19-year-old Daniela Gjoka, who died in hospital in Italy, as she could not survive the injuries received after the explosion of the gas cylinder in the hotel owned by her family.

19-year-old Daniela Gjoka had planned to get married next month but the dreams and journey of her life were tragically interrupted by a terrifying explosion in the shelter where she was sleeping with her mother, sister and brother.

Daniela, one of the injured from the explosion of the gas cylinder 1 week ago in Velipoja, could not win the fight to the death. She passed away after a few days of fighting in Italy where she was hospitalized with her family.

Daniela Gjoka passed away in a hospital in Italy after being sent there for specialized treatment together with her mother Alketa Gjoka, 15 year old sister and 12 year old brother