Një vrasës grek është arrestuar në Shqipëri dhe më pas u ekstradua në vendin e tij për t’u gjykuar dhe dënuar.

Gazeta greke “Kathimerini” shkruante sot se autori i vrasjes 32-vjeç pasi ekzekutoi fqinjin e tij 60-vjeç u arratis duke u fshehur në një fshat në Shqipëri, por jo për shumë kohë, pasi u lokalizua dhe arrestua.

E ndërsa nga kontrolli iu gjet arma e zjarrit me të cilën kreu vrasjen, greku e pranoi autorësinë para hetuesve.

A Greek killer has been arrested in Albania and then extradited to his country to stand trial and convicted.

The Greek newspaper “Kathimerini” wrote today that the perpetrator of the murder, 32 years old, after executing his 60-year-old neighbor, escaped by hiding in a village in Albania, but not for long, after he was located and arrested.

While from the control was found the firearm with which he committed the murder, the Greek admitted the authorship before the investigators.