Rëndohet bilanci i përplasjes mbrëmjen e sotme në Durrës me shkopinj bejsbolli dhe armë, që përfundoi me një të vdekur dhe dy të plagosur.

Në spital përpos djalit të viktimës, Erald Gjini ka shkuar edhe një tjetër nga familja me të cilën u konfliktuan, Erik Tatozi. Policia e Durrësit njofton se ai është paraqitur me plagë në Urgjencën e Spitalit Durrës, ndërsa më pas u dërgua te Spitali i Traumës për ndihmë të specializuar.

Konflikti ndodhi mbrëmjen e sotme, ndërsa nga përplasja mes dy familjeve fillimisht me sende të forta dhe më pas me armë, humbi jetën Armando Baboçi 39 vjeç, ndërsa i plagosur në spital është i biri Erald Gjini 19 vjeç, djali ka ndryshuar mbiemrin.

Por si nisi konflikti mes dy familjeve? Fillimisht ka qenë djali i Armando Baboçit, që ka qëlluar me shkop bejsbolli një nga anëtarët e familjes Tatozi, shkaku dyshohet se lidhet me motive pronësie të vjetra.

Gjashtë anëtarët e familjes Tatozi, mes të cilëve është edhe autori që qëlloi me armë janë shoqëruar nga policia. Dy familjet janë banorë të lagjes nr. 13 dhe ngjarja ndodhi në rrugën ‘Pavarësia’ poshtë një pallati.

The balance of the clash is aggravated tonight in Durrës with baseball bats and weapons, which ended with one dead and two injured.

In addition to the victim’s son, Erald Gjini, another member of the family with whom they had a conflict, Erik Tatozi, went to the hospital. Durrës Police announces that he appeared with injuries in the Emergency Department of Durrës Hospital, and then he was sent to the Trauma Hospital for specialized help.

The conflict took place tonight, while Armando Baboçi, 39, lost his life in a clash between two families, first with solid objects and then with weapons, while his son Erald Gjini, 19, was injured in the hospital, the boy changed his surname.

But how did the conflict between the two families start? Initially, it was the son of Armando Baboçi, who shot one of the members of the Tatozi family with a baseball bat, the cause is suspected to be related to old ownership motives.

Six members of the Tatozi family, including the perpetrator who was shot, were accompanied by police. The two families are residents of neighborhood no. 13 and the event took place on Independence Street below a palace.