Një shqiptar humbi jetën në Itali si pasojë e një aksidenti në Prato. Viktima është 28-vjeç ndërsa identiteti ende nuk dihet.

Mediat italiane mësojnë se shqiptari po kthehej nga puna me motor në momentin që u përplas në një urë nga një makinë.

Goditja ishte fatale për të riun që humbi jetën në vend. Ai ishte i martuar dhe kishte një fëmijë.

Në vendin e ngjarjes shkuan me shpejtësi nëna dhe gruaja e shqiptarit, të cilat të tronditura përfunduan në spital nga dhimbja.

An Albanian lost his life in Italy as a result of an accident in Prato. The victim is 28 years old while the identity is still unknown.

Italian media learn that the Albanian was returning from work on a motorcycle when he crashed into a bridge from a car.

The blow was fatal to the young man who lost his life on the spot. He was married and had a child.

The Albanian mother and wife rushed to the scene, who were shocked and ended up in hospital in pain.