Ka ndërruar jetë fëmija 12-vjeç i cili u aksidentua së bashku me të ëmën këtë të diel në Bulqizë.

Burimet bëjnë me dije se i mituri ka ndërruar jetë, ndërsa pritej mbërritja e helikopterit për ta dërguar drejt Tiranës.

Ndëkohë e ëma e fëmijës, ndodhet në gjendje kritike për jetën.
Shoferi që ka përplasur gruan dhe vajzën është identifikuar si Zenel Shyti.

Dyshohet se ka humbur kontrollin dhe ka dalë nga rruga.

The 12-year-old child who was injured together with his mother this Sunday in Bulqiza died.

Sources suggest that the minor died, while the helicopter was expected to arrive to send him to Tirana.

Meanwhile, the mother of the child is in a critical condition for life.