Të shtëna me armë zjarri raportohen në afërsi të stadiumit në Elbasan dhe paraprakisht dyshohet për 1 person të plagosur.

Kanë qenë disa persona që kanë qëlluar në drejtim të një makine tip “Mazda” e cila ishte në ecje dhe më pas ata janë larguar me shpejtësi në drejtim të paditur.

Brenda makinës në të cilën janë drejtuar plumbat kanë qenë disa persona por ende nuk dihet numri i saktë dhe gjendja e tyre shëndetësore.

Të shtënat me armë kanë ardhur pas një sherri me armë në lagjen Emin Matraxhiu. I plagosuri është transportuar në drejtim të spitalit rajonal në Elbasan për ndihmë mjekësore.

Ndërkaq policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po mbikëqyr kamerat që ndodhet aty pranë për të zbardhur ngjarjen e plotë.

Gunshots were reported near the stadium in Elbasan and 1 person was previously suspected of being injured.

There were several people who shot in the direction of a “Mazda” type car which was on the move and then they left quickly in the direction of the defendant.

There were several people inside the car in which the bullets were fired, but the exact number and their health condition are still unknown.

The shootings came after a gunfight in the Emin Matraxhiu neighborhood. The injured was transported to the regional hospital in Elbasan for medical assistance.

Meanwhile, the police are at the scene and are monitoring the cameras that are located nearby to uncover the full event.