Një emigrant maroken dyshohet se është rrahur barbarisht nga dy shqiptarë të Kosovës, teksa flinte në një shtëpi të braktisur.

Ngjarja ka nodhur në Prizren dhe Policia tashmë ka nisur hetimet pasi marokeni ka shkuar në spital i plagosur, me lëndime në fytyrë. Të dyshuarit për momentin nuk dihen, por efektivët po hetojnë rastin.

“Rr. Zahir Pajaziti, Prizren 09.04.2021 – 02:13. Është raportuar se një mashkull maroken ka kërkuar ndihmë mjekësore në Spitalin e Prizrenit. Ai pohon se është sulmuar nga dy persona deri sa ishte duke fjetur në një shtëpi të pa banuar. Të dyshuarit për momentin nuk dihen, rasti është duke u hetuar. Viktima ka lëndime në hundë dhe ka marrë tretman të nevojshëm mjekësor”, thotë raporti i Policisë së Prizrenit.

Këtë prag-zgjedhjesh, kemi hapur sondazhin për të parë se ku është mbështetja juaj ndaj partive dhe kandidatëve përkatës. Klikoni këtu për të votuar dhe për të aksesuar statistikat e deritanishme.

A Moroccan immigrant is suspected of being barbarically beaten by two Kosovo Albanians while sleeping in an abandoned house.

The incident took place in Prizren and the Police have already started the investigation after the Moroccan went to the hospital injured, with facial injuries. The suspects are not known at the moment, but the staff is investigating the case.

“Rr. Zahir Pajaziti, Prizren 09.04.2021 – 02:13. A Moroccan man has reportedly sought medical help at Prizren Hospital. He claims he was attacked by two people while he was sleeping in an uninhabited house. The suspects are currently unknown, the case is being investigated. The victim has a nose injury and has received the necessary medical treatment “, says the report of the Prizren Police.

This election threshold, we have opened the poll to see where your support is for the respective parties and candidates. Click here to vote and access current statistics.