Permet / Informacion paraprak.

Në datën 03.01.2021, rreth orës 07:00, njohtohemi se në aksin rrugorë Këlcyrë-Përmet, në afërsi të fshatit Kutal ka ndodhur një aksident, ku mjeti tip “Renault” me drejtues shtetasin M. Sh., 44 vjeç, banues në Këlcyrë ka goditur shtetasin Zh. K., 62 vjeç, banues në fshatin Kutal, Përmet, i cili udhëtonte me bicikletë. Për pasojë ka humbur jetën shtetasi Zh. K.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e policisë dhe kanë shoqëruar shtetasin M. Sh. në Komisariatin e Përmetit për të kryer veprimet proceduriale. Grupi herimor po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Permet / Preliminary information.

On 03.01.2021, around 07:00, we are informed that on the road axis Këlcyrë-Përmet, near the village Kutal, an accident occurred, where the vehicle type “Renault” driven by the citizen M. Sh., 44 years old, resident in Këlcyrë has hit the citizen Zh. K., 62 years old, resident in the village of Kutal, Përmet, who was traveling by bicycle. As a result, the citizen Zh. K.

The police services immediately went to the scene and accompanied the citizen M. Sh. at the Përmet Commissariat to carry out procedural actions. The heroic group is working to fully uncover the event.