Plagosje me armë zjarri në Zall Herr.

Policia sqaron se autori i ngjarjes ka plagosur me armë zjarri në kofshë 26-vjeçarin dhe ka goditur me qytë pistolete në kokë 23-vjeçarin.

Sherri ka nisur një ditë më parë, ndërsa sot ka denigruar në përdorimin e armëve, ku në momentin e plagosjes autori ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Njoftimi i policisë:

Ndërhyrja në kohë e Policisë parandalon përshkallezimin e konfliktit mes tre shtetasve.

Vihet në pranga autori i dyshuar i plagosjes me armë të 26-vjeçarit dhe plagosjes me qytë të pistoletës të 23-vjeçarit.

Para një ore në Zall-Herr, pranë nje lokali, në rrugë, shtetasi K.B., 34 vjeç, gjatë një konflikti për motive të dobëta ka plagosur me armë zjarri në kofshë, shtetasin R. Q., 26 vjeç dhe ka goditur me qytë pistolete në kokë shtetasin R. M., 23 vjeç, të cilët ndodhen në spital nën kujdesin e mjekëve pa probleme per jeten.

Ndërhyrja e menjëhershme e Policisë bëri të mundur kapjen dhe shoqërimin e autorit të dyshuar në ambientet e Komisariatit të Policisë Nr.5 në Kamëz.

Në cilësinë e provës materiale është sekuestrua arma e zjarrit me të cilën autori kryeu plagosjet.

Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë vijon punën për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Gunshot wounds in Zall Herr.

Police clarifies that the perpetrator wounded the 26-year-old with a firearm in the thigh and hit the 23-year-old on the head with a pistol.

The quarrel started the day before, while today he denigrated the use of weapons, where at the time of the injury the perpetrator was accompanied by his wife.

Police notification:

Timely intervention of the Police prevents the escalation of the conflict between the three citizens.

The suspected perpetrator of the 26-year-old’s gunshot wound and the 23-year-old’s pistol wound with a pistol is handcuffed.

An hour ago in Zall-Herr, near a bar, on the street, the citizen KB, 34 years old, during a conflict for weak motives, wounded with a firearm in the thigh, the citizen RQ, 26 years old and hit the citizen with a pistol on the head RM, 23 years old, who are in the hospital under the care of doctors without problems for life.

The immediate intervention of the Police made it possible to apprehend and escort the suspected perpetrator to the premises of Police Station No. 5 in Kamza.

As material evidence, the firearm with which the perpetrator committed the injuries was seized.

The investigative group under the direction of the Prosecution continues to work to clarify the circumstances of the event.