Mbrëmja e djeshme ishte padyshim ndër më tragjiket në vendin tonë, për shkak se ndodhën dy vrasje (Ksamil dhe Shkodër) dhe një i ri vetëm 20 vjeç, humbi jetën teksa punonte në lavazhin e të vëllait, tek “Unaza e Re” në Tiranë, pasi e zuri korrenti.

Mësohet se 20-vjeçari është nga qyteti i Dibrës dhe quhet Aurel Muka. Ai prej dy vitesh ai ishte vendosur në Tiranë, ndërkohë që për ngjarjen e rëndë kanë reaguar miq dhe familjarë të tij, të cilët janë të tronditur nga kjo ndarje e parakohshme nga jeta.

Njoftimi i policisë:

Tiranë/ Informacion paraprak. Rreth orës 20:25, në Unazë të Re, shtetasi A.M., rreth 20 vjeç, duke punuar në lavazhin e vëllait të tij, dyshohet se ka rënë në kontakt me rrymën elektrike dhe për pasojë ka ndërruar jetë në spital. Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për përcaktimin e rrethanave të ngjarjes.

Last night was undoubtedly one of the most tragic in our country, because there were two murders (Ksamil and Shkodra) and a young man only 20 years old, lost his life while working in his brother’s car wash, at “Unaza e Re” in Tirana, after taking the current.

It is learned that the 20-year-old is from the city of Dibra and his name is Aurel Muka. He had been living in Tirana for two years, while his friends and family reacted to the serious event, who are shocked by this premature separation from life.

Police notification:

Tirana / Preliminary information. Around 20:25, in the New Ring, citizen A.M., about 20 years old, working in his brother’s car wash, is suspected to have come in contact with electricity and consequently died in hospital. The investigation team is at the scene and is working to determine the circumstances of the event.