40 vjeçari Artur J i cili kishte dalë për gjuhet në zonën e Spoleto-s në Itali, është dërguar me urgjencë në spital pasi aksidentalisht qëlloi veten dhe nuk mundi ti mbijetojë plagës së marrë. Ngjarja ndodhi pak pas orës 4 pasditen ditën e djeshme kur burri kishte shkuar vetëm për gjueti.

Me një të shtënë të vetme, ai mbeti i plagosur në kokë. Të parët që ndërhynë, ishin gjuetarë të tjerë në zonë, të cilët menjëherë i lajmëruar forcat e policisë dhe urgjencës. Aksidenti ndodhi në një zonë në të cilën ishte një terren i vështirë për të mbërritur mjetet e ambulancës.

Ndërkohë që ekipet e shpëtimit arritën tek gjahtari shqiptar plagosur, i cili u transferua me një barelë drejt ambulancës ku ai u mor menjëherë ndihmën nga mjekët. Sidoqoftë, përpjekjet për ta çuar në spital u vështirësuan për shkak se automjeti i urgjencës ngeci në baltë edhe për shkak të borës së rënë ditët e fundit.

Mjekët bënë gjithçka për të shmangur vdekjen e 40-vjeçarit, duke u përpjekur të ndërhynin në dëmtimin e rëndë të kokës, por më kot.

Sidoqoftë, situata u përkeqësua shpejt dhe zemra e 40 vjeçarit pushoi së rrahuri. Në vend të aksidentit, karabinierët, kryen të gjitha gjetjet e nevojshme për të rindërtuar me saktësi dinamikën që çoi në goditjen fatale.

Për momentin, përjashtohet çdo hipotezë tjetër përveç asaj të shtënë të marrë aksidentalisht nga pushka e viktimës së aksidentit të tmerrshëm.

40-year-old Artur J, who had gone out hunting in the area of ​​Spoleto in Italy, was sent urgently to the hospital after he accidentally shot himself and could not survive the wound received. The incident happened shortly after 4pm yesterday when the man had just gone hunting.

With a single shot, he remained wounded in the head. The first to intervene were other hunters in the area, who immediately alerted police and emergency forces. The accident happened in an area in which there was a difficult terrain for ambulance vehicles to reach.

While the rescue teams reached the injured Albanian hunter, who was transferred by a stretcher to the ambulance where he was immediately taken to the aid of doctors. However, efforts to get him to the hospital were hampered because the emergency vehicle got stuck in the mud also due to the snow falling in recent days.

Doctors did everything to avoid the death of the 40-year-old, trying to intervene in the severe head injury, but in vain.

However, the situation quickly deteriorated and the 40-year-old’s heart stopped beating. At the scene of the accident, the carabinieri, carried out all the necessary findings to accurately reconstruct the dynamics that led to the fatal blow.

For the time being, any hypothesis other than that shot accidentally taken from the rifle of the victim of the horrific accident is ruled out.