14 jetë mori ditën e sotme koronavirusi në Shqipëri, ndërsa rastet e reja janë në nivele alarmante duke thyer prej një jave cdo ditë rekorde.

Sot u shënuan 1124 raste të reja me koronavirus në të gjithë vendin nga tamponët dhe testet e shpejta që u bënë.

Mes 14 viktima sot ishte edhe i riu Qazim Berisha. 35-vjeçari i shtruar prej disa ditësh në spitalin COVID-2 nuk mundi që të fitonte betejën me sëmundjen që ka marrë miliona jetë në mbarë botën.

I riu punonte në një lokal nate si muzikant, ku edhe dyshohet se u infektua me koronavirus.

Pas simptomave, gjendja e tij filloi që të agravohet akoma më shumë duke përfunduar në spital, por pa mundur që të dalë më i gjallë për fat të keq.

COVID-19 në muajt e fundit ka marrë edhe shumë të rinj, të cilët të pa ndërgjegjësuar vijojnë që të mbushin lokalet dhe restorantet pa ruajtur aspak distancën.

Por jo vetëm kaq, grumbull edhe në tubimet politike duke vendosur partinë mbi jetën dhe shëndetin e tyre. Ritmet me të cilat ka hyrë muaji shkurt janë të frikshme.

The coronavirus took 14 lives today in Albania, while the new cases are at alarming levels, breaking records every day for a week.

Today there were 1124 new cases of coronavirus nationwide from the tampons and rapid tests that were done.

Among the 14 victims today was the young Qazim Berisha. The 35-year-old hospitalized for several days at COVID-2 hospital could not win the battle with the disease that has claimed millions of lives worldwide.

The young man worked in a nightclub as a musician, where he is suspected of being infected with a coronavirus.

After the symptoms, his condition started to worsen even more ending up in the hospital, but without being able to come out more alive unfortunately.

COVID-19 in recent months has also taken many young people, who unknowingly continue to fill the premises and restaurants without maintaining any distance.

But not only that, they also gather in political rallies, placing the party on their life and health. The pace at which February has entered is frightening.