29-vjeçarja, Ardita Muça, nuk mundi që t’i gëzohej ardhjes në jetë të fëmijës së dytë. E reja humbi jetën të hënën më 5 korrik, pesë ditë pas lindjes së djalit në Spitalin e Durrësit. Lidhur me ngjarjen e rëndë, familjarët e 29-vjeçares nga Shkallnuri, akuzojnë mjekët për fatin e saj tragjik.

Ata e përshkruajnë Arditën si një vajzë të fortë dhe të shëndetshme. Ndërsa drejtësisë i bëjnë apel për vendosjen para përgjegjësisë së autorëve. Të afërmit e të ndjerës thonë se autoambulanca mbërriti me vonesë dhe nuk kishte mjetet e duhura për t’i ardhur në ndihmë vajzës.

 

Familjarët e 29-vjeçares kanë paditur në polici mjeken, Migena Prifti, që asistoi në lindjen e së ndjerës. Sipas tyre, mjekja ka bërë mjekim të pakujdesshëm dhe nuk ka injektuar hollues gjaku para

 

The 29-year-old, Ardita Muça, could not rejoice at the birth of her second child. The young woman lost her life on Monday, July 5, five days after the birth of her son in Durrës Hospital. Regarding the serious event, the relatives of the 29-year-old from Shkallnuri, blame the doctors for her tragic fate.

They describe Ardita as a strong and healthy girl. While appealing to justice for bringing the perpetrators to justice. Relatives of the deceased say that the ambulance arrived late and did not have the necessary means to come to the aid of the girl.

 

The relatives of the 29-year-old have sued the doctor, Migena Prifti, who assisted in the birth of the deceased. According to them, the doctor made careless medication and did not inject blood thinners before birth.