Pak kohë më parë, aktorja shqiptare Adriana Matoshi konfirmoi lidhjen e re të dashurisë me futbollistin Keith Groeneveld, i lindur në Afrikën e Jugut dhe rritur në Belgjikë.

Vetëm së fundmi, ajo ka ndarë në rrjete sociale foton e parë pranë partnerit. Fotoja është shkrepur gjatë pushimeve të përbashkëta të çiftit gjatë verës.

Adriana e ka shoqëruar foton me një dedikim të ëmbël romantik. ” “Bashkë” është një vend i mrekullueshëm për të qenë”, ka shkruar ajo.

Some time ago, Albanian actress Adriana Matoshi confirmed her new love affair with footballer Keith Groeneveld, born in South Africa and raised in Belgium.

Only recently, she shared on social media the first photo next to her partner. The photo was taken during the couple’s summer vacation together.

Adriana has accompanied the photo with a sweet romantic dedication. “Together is a great place to be,” she wrote.