Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Shkodër ku një person ka dhunuar fqinjen dhe më pas e ka futur nën gomat e makinës.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në njësinë Guri Zi në Shkodër. Hilë Simoni, 50 vjeç është arrestuar nga policia e Shkodrës pasi ka futur nën makinë fqinjën e tij, Katrina Hila 54 vjeçe.

Kjo e fundit ka marrë fraktura të rënda në këmbë kryesisht, por edhe në pjesë të tjera të trupit.

Dy fqinjët kanë pasur konflikte të mëparshme, pasi bashkëshorti i Katrina Hilës dhe Hilë Simoni janë ngatërruar edhe më përpara.

Katrina Hila nuk ka pasur levë siç pretendon Hilë Simoni, pasi sipas policisë 50 vjeçari e ka përplasur qëllimisht fqinjën e tij, duke i thyer këmbët. Ajo është dërguar për ndihmë mjekësore më të specializuar në Spitalin Traumës Tiranë, dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Automjeti me të cilin ka përplasur 54 vjeçaren u sekuestrua në cilësinë e provës materiale.

Materialet iu referuan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprën penale “Plagosja e rëndë me dashje”.

A serious incident occurred in Shkodra where a person raped his neighbor and then put him under the car tires.

A serious event occurred this morning in the Guri Zi unit in Shkodra. Hilë Simoni, 50 years old, was arrested by the Shkodra police after he put his neighbor, Katrina Hila, 54 years old, under the car.

The latter has received severe fractures in the leg mainly, but also in other parts of the body.

The two neighbors have had previous conflicts, as Katrina Hilë and Hilë Simoni’s husband have been confused before.

Katrina Hila did not have a lever as Hilë Simoni claims, because according to the police, the 50-year-old deliberately hit his neighbor, breaking his legs. She was sent for more specialized medical assistance at the Tirana Trauma Hospital, and is under the care of doctors.

The vehicle with which he collided with the 54-year-old woman was seized as material evidence.

The materials were referred to the Prosecutor’s Office of the Shkodra Judicial District for the criminal offense “Intentional grievous bodily harm”.