Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e premte në Greqi, ku një vajzë 15-vjeçare i ka marrë jetën nënës së saj 50-vjeçara e cila jetonte në Shën Varvara, Athinë. Sipas informacioneve të deritanishme, ajo e ka kryer krimin në bashkëpunim me të dashurin e saj me origjinë nga Rumania. Gruaja, e cila kishte humbur të shoqin një vit më parë dhe punonte si pastruese për të rritur vajzën e saj, u gjet e pajetë pak pas orës 8 të mbrëmjes së të premtes në dhomën e gjumit të shtëpisë së saj në rrugën Eleftheriou Venizelou. Detajet e vrasjes brutale të 50-vjeçares në Shën Varvara janë tronditëse. Vajza dhe i riu janë kapur nga policia, ndërsa dyshohet edhe për një person të tretë të përfshirë në ngjarjen e tmerrshme.

Pas hetimeve në prokurori, u zbulua se ata kishin provuar dy herë të vrisnin gruan, para se ta thernin me mjet prerës të premten në mbrëmje. 50-vjeçarja u gjet e pajetë në dhomën e saj të gjumit. Në prokurori vajza ka deklaruar se nuk e duronte dot shtypjen nga e ëma.

Ajo tha:

Nuk mund t’i duroja ‘luftimet’ dhe shtypjen.
Burimi: reader.g |joq.al

A serious incident occurred on Friday in Greece, where a 15-year-old girl took the life of her 50-year-old mother who lived in St. Varvara, Athens. According to the information so far, she committed the crime in collaboration with her boyfriend, originally from Romania. The woman, who lost her husband a year ago and worked as a cleaner to raise her daughter, was found dead shortly after 8pm on Friday in the bedroom of her house on Eleftheriou Venizelou Street. The details of the brutal murder of the 50-year-old in St. Varvara are shocking. The girl and the young man have been caught by the police, while a third person is also suspected of being involved in the horrific event.

After investigations at the prosecution, it was revealed that they had twice tried to kill the woman, before slaughtering her with a sharp tool on Friday evening. The 50-year-old was found dead in her bedroom. In the prosecution, the girl stated that she could not stand the oppression from her mother.

She said:

I could not stand the ‘fighting’ and the oppression.