Një ngjarje e rëndë është shënuar në Greqi. Një 20-vjeçar i quajtur Panagiotis dhe 16-vjeçarja Eletherias, kanë ndërruar jetë gjatë një aksidenti automobilistik në zonën e Kefalonias.

Sipas mediave greke, dy të rinjtë kanë qenë duke udhëtuar me motor, ku u përplasën me një makinë, që drejtohej nga një 80- vjeçar. Edhe ky i fundit, nuk ka mundur t’i shpëtojë plagëve të marra duke ndërruar kështu jetë.

Pas ekzaminimeve mjeko-ligjore, ka rezultuar se shkak i vdekjes së të rinjve ishin dëmtimet e shumta në pjesët e trupit.

E njëjta gjë thuhet edhe për 80-vjeçarin që ndërroi jetë në aksidentin tragjik.

A serious event has been recorded in Greece. A 20-year-old named Panagiotis and 16-year-old Eletherias, have died during a car accident in the area of ​​Kefalonia.

According to Greek media, the two young men were traveling on a motorcycle, where they collided with a car driven by an 80-year-old. The latter, too, could not escape the wounds received, thus passing away.

After forensic examinations, it turned out that the cause of death of the young people were multiple injuries to body parts.

The same is said for the 80-year-old who died in the tragic accident.