Për shkak të reshjeve të dendura të shiut që kanë rënë ditët e fundit, në lagjen e Ish-ushtarakut në Librazhd ka pasur rrëshqitje dheu.

Mësohet se, si pasojë e rrëshqitjeve, janë të rrezikuara disa banesa ndërsa ka pësuar dëme ujësjellësi dhe shtyllat e energjisë elektrike.

Po punohet për riparimin e defekteve.

Due to the heavy rains that have fallen in recent days, there have been landslides in the neighborhood of the former military in Librazhd.

It is learned that, as a result of the landslides, some apartments are endangered, while the water supply and electricity poles have been damaged.

Work is underway to repair the defects.