Reshjet e shumta kanë krijuar probleme në aksin Librazhd-Përrenjas-Qafë Thanë.

Ndërkohë më shumë probleme janë hasur në Murrash, Kthesat e Dragostunjës, Hotolisht, Qukës, Pishkash…

Si pasojë e kushteve të vështira atmosferike vijojnë rëniet e gurëve, ndërkohë në Pishkash autoritetet vijojnë punimet për të mbajtur të hapur rrugën.

Në këto zona problem kanë shkaktuar edhe punimet e HEC-ve, ndërsa kompanitë po punojnë në mirëmbajtjen e rrugëve dhe policia rrugore po mban nën kontroll situatën.

Po ashtu probleme janë shfaqur edhe në disa rrugë rurale, si në Polis, Babje, Dardhë, Spatharë, Stravaj, Orenjë.

Numerous rains have created problems on the Librazhd-Përrenjas-Qafë Thanë axis.

Meanwhile, more problems were encountered in Murrash, Dragostunja Turns, Hotolisht, Qukës, Pishkash…

Due to the difficult weather conditions, the rocks continue to fall, while in Pishkash the authorities continue the works to keep the road open.

HPP works have also caused problems in these areas, while companies are working on road maintenance and the traffic police are keeping the situation under control.

Problems have also appeared in some rural roads, such as Polis, Babje, Dardhë, Spatharë, Stravaj, Orenjë.