Në jetë njihesh për atë që bënë, kështu edhe ajo njihet për gojën më të madhe në botë.
Bëhet fjalë për Samantha Ramsdell 30 vjeçe. Kjo e fundit jeton në Stamford, Connecticut, teksa vëmendjen më të madhe e merr goja e saj e stërmadhe.

Së fundmi ajo ka bërë një veprim të çuditshëm, ndërsa ka ngrënë me një kafshatë të vetme një petull.

Por kjo gjë, 30 vjeçares i ka sjellë të ardhura të majme. Në një emision me moderatorët Davina McCall dhe Philip Schofield, ajo ka deklaruar se nga goja e saj e madhe dhe videove që poston, Ramsdell ka marrë 11,000 paund për video.

In life you are known for what they did, so she is also known for the biggest mouth in the world.

It is about Samantha Ramsdell 30 years old. The latter lives in Stamford, Connecticut, as her huge mouth gets the most attention.

Lately she has done a weird move while eating a pancake with a single bite.

But this has brought the 30-year-old a fat income. In a show with moderators Davina McCall and Philip Schofield, she stated that from her big mouth and the videos she posts, Ramsdell has received ,000 11,000 for videos.