Detaje të reja janë zbardhur nga djegia e makinës së një qytetareje në Vlorë. Mësohet se makina është në pronësi të Ernela Habilajt, 32-vjeç (policia e njoftoi 23 vjeç më herët). Ajo është parukiere estetiste në profesion dhe ka një djalë 12-vjeçar. Habilaj jeton në lagjen “24 maj” në Vlorë, vetëm me familjen e saj, pasi bashkëshorti është në burg për drogë.

Fax mëson se para disa muajsh babait të 32-vjeçares i kanë vendosur tritol në banesë, ndërsa këto janë edhe dy pistat të cilat po hetohet për djegien e makinës.

New details have emerged from the burning of a citizen’s car in Vlora. It is learned that the car is owned by Ernela Habilaj, 32 years old (police announced it 23 years ago). She is an aesthetic hairdresser by profession and has a 12-year-old son. Habilaj lives in the “24 May” neighborhood in Vlora, alone with her family, as her husband is in prison for drugs.

Fax learns that a few months ago, the father of the 32-year-old was put tritol in the apartment, while these are also two tracks which are being investigated for burning the car.