Disa muaj më parë Flamur Beqiri u ekzekutua para shtëpisë së tij, në sy të gruas dhe djalit të tij. Gruaja e tij, Deborah Beqiraj përjetoi një tragjedi të madhe.

Si u tha edhe më lart, asaj ia vranë burrin para syve. Së fundmi Deborah Beqiraj ka lënë të nënkuptohet se po mundohet ta kalojë dhibmjen e madhe.

Ajo ka publikuar një fotografi në Instastory-n e saj, ku shikohet e veshur sportive. Krahas fotos ka shkruar:

U riktheva më e fortë se kurrë.
Kujtojmë këtu se të shoqin ia vranë para shtëpisë së tyre në Londër, në prag të Krishtlindjes.

Sipas asaj që shkuan mediat britanike, pasi ndodhi krimi i rëndë Flamur Beqiri kishte një të shkuar të errët.

A few months ago, Flamur Beqiri was executed in front of his house, in front of his wife and son. His wife, Deborah Beqiraj, experienced a great tragedy.

As stated above, her husband was killed in front of her eyes. Recently, Deborah Beqiraj has hinted that she is trying to overcome the great pain.

She has posted a photo on her Instastory, where she is seen wearing sportswear. Alongside the photo he wrote:

I came back stronger than ever.
We remember here that her husband was killed in front of their house in London, on the eve of Christmas.

According to the British media, after the serious crime, Flamur Beqiri had a dark past.