Ky është Kudret Saliajt, i cili u vra ditën e sotme nga ish-vjehrri i tij, pas sherreve të vazhdueshme për divorcin dhe kujdestarisë së fëmijëve. Ngjarja e rëndë ndodhi në një lokal pranë Gjykatës së Tiranës.

Mësohet se Kudret Saliaj, ka akuzuar vajzën e autorit, Dhuratën për tradhti dhe dhunë fizike e psikologjike ndaj 3 fëmijëve të saj. Kjo e fundit ka hedhur poshtë të gjitha akuzat e bëra nga burri i saj, mirëpo 32-vjeçarja u arrestua në muajin Tetor në 2020 dhe është hetuar në arrest shtëpie për dhunë fizike e psikologjike ndaj fëmijëve dhe kërcënime ndaj vjehrrës

This is Kudret Saliaj, who was killed today by his ex-father-in-law, after constant quarrels over divorce and child custody. The serious incident took place in a bar near the Court of Tirana.

It is learned that Kudret Saliaj has accused the author’s daughter, Dhurata, of treason and physical and psychological violence against her 3 children. The latter has denied all allegations made by her husband, but the 32-year-old was arrested in October 2020 and is under house arrest for physical and psychological violence against children and threats against her mother-in-law.