Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mesditën e sotme në Prrenjas ku një fëmijë ka humbur jetën pasi është mbytur në ujë.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Katjel të Përrenjasit ku 14-vjeçari, E.D ka rënë në një rezervuar me ujë dhe si pasojë ka ndërruar jetë.

Në vendin e ngjarjes kanë qenë edhe shokët e tij të cilët kanë tentuar që të nxjerrin, por nuk kanë mundur. Rezervuari ku u mbyt 13-vjeçari është pranë ish-minierës së kromit në Katjel.

Informacion paraprak:

Më datë 23.05.2020 në fshatin Katjel, Prrenjas shtetasi E.D., 13 vjeç, dyshohet se aksidentalishtë ka rënë në një gropë me ujë, dhe për pasojë ka humbur jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A serious incident occurred at noon today in Prrenjas where a child lost his life after drowning.

The incident took place in the village of Katjel in Përrenjas, where 14-year-old E.D. fell into a reservoir of water and died as a result.

His friends were also at the scene and tried to pull him out, but could not. The reservoir where the 13-year-old drowned is near the former chrome mine in Katjel.

Preliminary information:

On 23.05.2020 in the village of Katjel, Prrenjas, the citizen E.D., 13 years old, is suspected to have accidentally fallen into a water hole, and as a result he lost his life.

The investigative team is at the scene and is working to clarify and clarify the circumstances of the event.