Djali i futbollistit të njohur Cristiano Ronaldo ka festuar ditën e sotme 10 vjetorin e tij të lindjes.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Ronaldo ka ururar të birin dhe bashkangjitur shkruan: “Nuk mund ta besoj se djali im është 10 vjeç! Ndërsa koha kalon, ti ke qenë gjithmonë burim krenarie për babin që të do kaq shumë. Gëzuar qenush! Kalofsh një ditë të gëzuar, të dua shumë!”.

Futbollisti së fundmi nxori një version të ri të takave sportive të futbollit Mercurial Safari që dolën fillimisht kur lindi djali i tij. Ai i dhuroi një palë të birit për ditëlindje, ndërsa në foton e postuar vihet re se dhe Ronaldo mban një palë të njëjta.

The son of the famous football player Cristiano Ronaldo has celebrated his 10th birthday today.

Through a post on social networks, Ronaldo hated his son and wrote: “I can’t believe my son is 10 years old! As time goes on, you have always been a source of pride for your father who loves you so much. Happy puppy! Have a nice day, I love you so much! ”

The footballer recently released a new version of the Mercurial Safari football heels that originally came out when his son was born. He gave a pair of his son a birthday present, while the photo posted shows Ronaldo holding the same pair.