Vetëm para pak ditësh Kastro Zizo është bërë baba për herë të tretë dhe së bashku me partneren e tij Sarën, kanë mirëpritur në jetë një djalë që e quajtën Dante. Ai ka qenë i ftuar këtë të diel tek “E diell”, i cili ka folur për djalin e tij dhe për momentin kur e mori vesh që do të bëhej sërish baba.

Kastro ka treguar se në momentin që e mori vesh e ka falenderuar Sarën dhe në sy të të gjithëve në sp.ital i kishte thënë “Të dua”. Ndër të tjera ai ka treguar se dëshiron të ketë më fëmijë. Vlen të kujtojmë që Kastro është babai i tre fëmijëve, të cilët kanë mama të ndryshme. Djali i tij sot, Dankan, është 14 vjeç.

Gjithashtu këngëtari është baba i një vajze dhe një djali të porsalindur. Kastro, në intervistën me Ervin Kurtin, u shpreh se me partneren e tij aktuale Sarën, kanë në plan të sjellin në jetë dhe fëmijë të tjerë.

“Nuk do e mbyll me tre fëmijë jetën time, kisha kështu një milisekonda për t’a mbyllur me Danten. Por kam ndërmend të sjell në jetë dhe fëmijë të tjerë. Nëse njeriu ndihet mirë me personin që don risjell një jetë të re”, u shpreh Kastro. Këngëtari i njohur e ka shijuar më së shumti ka.rantinën, pasi është gjatë gjithë kohës me djalin e tij dhe po shijon momentet e para me të.

Just a few days ago, Castro Zizo became a father for the third time and together with his partner Sarah, they welcomed a boy named Dante. He was invited this Sunday to “E diell”, who talked about his son and the moment he found out that he would become a father again.

Castro said that at the moment he found out, he thanked Sarah and in front of everyone in the hospital he told her “I love you”. Among other things, he has shown that he wants to have more children. It is worth remembering that Castro is the father of three children, who have different mothers. His son today, Dankan, is 14 years old.

The singer is also the father of a daughter and a newborn son. Castro, in an interview with Ervin Kurti, said that with his current partner Sara, they plan to give birth to other children.

“I will not close my life with three children, so I had a millisecond to close with Dante. But I intend to bring other children to life. If a person feels good with the person he loves, he will bring back a new life “, said Castro. The famous singer has enjoyed the ka.rantina the most, as he is with his son all the time and is enjoying the first moments with him.