Një 40-vjeçar me origjinë shqiptare humbur jetën mbrëmjen e kaluar pas një rënie në pishinën në një hotel-rezidencë në Lido di Savio, në brigjet e Ravenna.

Episodi ndodhi rreth orës 11:00, kur burri, ende i paidentifikuar i cili ishte pranë pishinës me disa familjarë dhe miq, u zhyt duke dalë i pajetë nga uji.

Ishin të kota të gjitha përpjekjet për ta mbajtur në jetë 40-vjeçarin. Sipas hipotezave të para, vdekja mund të lidhej me një dëmtim të kokës.

118 operatorët dhe Karabinierët nga stacioni i afërt Savio ndërhynë në vend për të hetuar dhe shkaqeve dhe rrethanave të ngjarjes.

Mediat italiane raportojnë se viktima është një turist me origjinë shqiptare që banon përkohësisht në Carugate, në zonën e Milanese, dhe një mysafir i strukturës ku ndodhi tragjedia, hoteli Koko në Lido di Savio.

Burri ishte me pushime me disa anëtarë të familjes duke përfshirë edhe gruan e tij. Hipoteza kryesore e vdekjes konfirmoi, përkatësisht që ai goditi kokën në një zhytje.

A 40-year-old man of Albanian origin lost his life last night after falling into a swimming pool at a hotel-residence in Lido di Savio, on the shores of Ravenna.

The episode occurred around 11:00 a.m., when the man, still unidentified who was by the pool with some family and friends, dived out of the water lifeless.

All efforts to keep the 40-year-old alive were in vain. According to early hypotheses, death could be linked to a head injury.

118 operators and Carabinieri from the nearby Savio station intervened on the spot to investigate both the causes and the circumstances of the event.

Italian media report that the victim is a tourist of Albanian origin who temporarily resides in Carugate, in the Milanese area, and a guest of the structure where the tragedy took place, the Koko Hotel in Lido di Savio.

The husband was on vacation with several family members including his wife. The main hypothesis of death confirmed, namely that he hit his head on a dive.