Dashi
Ekziston mundësia të merrni një lajm zgënjyes sot, por mos u shqetësoni pasi nuk pritet të shkaktojë probleme. Përpiquni t’i merrni gjërat me sportivitet pasi gjithçka do të jetë më e lehtë.

Demi
Është koha e duhur për të bërë disa shpenzime të nevojshme apo investime, por duhet të tregoheni të kujdesshëm. Intuita juaj është e fortë, kështu që merrni pak kohë për t’u menduar se ku e shihni jetën tuaj ne të ardhmen.

Binjakët
Edhe nëse do t’ju marrin kohën tuaj të lirë, duhet të filloni t’i pranoni ftesat sot, veçanërisht ato që vijnë nga miqtë tuaj. Nëse duhet të bëni disa leshime, bejini duke i parë ato si diçka argetuese e perfituese per ju. Është kohë shumë premtuese për ju, sa i përket ndërtimit të një karriere më të mirë ose kërkimit të një pune të re.

Gaforrja
Miqtë tuaj mund t’ju ndihmojnë të shpëtoni nga energjia e keqe e kohëve te fundit. Ata ju njohin më mirë se pothuajse kushdo, dhe dinë saktësisht se çfarë të thonë për t’ju ndihmuar. Zhgjidhni të bisedoni me persona që ju bëjnë të ndiheni mirë.

Luani
Dikush mund të thotë gjithçka që duhet për të arritur qellimin e tij/saj, madje edhe gënjeshtra. Jini kritik, jini objektiv dhe tregohuni skeptik në raste të caktuara. Sa i përket marrëdhënies në çift, parashikohet një ditë e mbarë.

Virgjëresha
Do të përpiqeni maksimalisht për të rregulluar marrëdhënien tuaj në çift ose një marrëdhënie mes miqsh. Do të jeni të përgatitur më shumë se kurrë për një komunikim të hapur dhe të ndershëm, i cili do të jetë thelbësor për një dialog efektiv. Ju nuk mund të prisni më për t’i thënë dikujt ndjenjat tuaja të vërteta.

Peshorja
Një çështje për të cilën jeni shqetësuar shumë mund të marrë fund sot, prandaj përgatituni të merrni frymë lirisht! Ky lehtësim i pritur prej kohësh nga ju do t’ju mbajë të buzëqeshur gjatë gjithë ditës. Shfrytëzojeni këtë ndjenjë lirie. Beqarët e kësaj shenje mund të nisin një aventurë të re.

Akrepi
Disa nga endrrat tuja po fillojnë të realizohen, të paktën pjesërisht. Një person i ri mund të hyjë në jetën tuaj, megjithëse roli i tij mund të jetë aq minimal sa ju as nuk do e ini re ate. Por së shpejti ka gjasa ta kuptosh sesa mire ishte për ty kjo njohje e re!

Shigjetari
Ekziston mundësia që sot të bëheni nostalgjikë dhe të kujtoni personat, vendet dhe gjërat që ju mungojnë. Do të ndiheni mirë duke kujtuar pjesë nga e kaluara. Mund të ndjeni nevoijën ti takoni personat në fjalë apo të vizitoni vendet ku keni qenë më parë.

Bricjapi
Duhet të ndiheni mirë nëse dikush që ju ka ndihmuar më parë do të ketë nevojë për ju, pavarsisht sesa e vështirë mund të jetë kërkesa.

Keni një qetësi që i ben njerëzit te ndihen mire prane jush. Sa i përket aspektit financiar, parashikohen gjendje e qëndrueshme.

Ujori
Nëse keni pasuri të përbashkëta me te tjerët, tani eshte momenti të shkëputeni. Gjerat mund të kenë ndryshuar dhe ju duhet të merrni drejtimin e situatës. Sa i përket lidhjes në çift, nuk përjashtohet mundësia e një keqkuptimi.

Peshqit
Pse të mos e trajtoni veten me disa nga gjërat tuaja të preferuara? Blini diçka që keni dëshiruar për kohësh apo shkoni diku, ku mund të ndiheni mirë. Asgjë nuk është më e rëndësishme buzëqeshja në fytyrën tuaj !

Aries
There is a chance you may get some disappointing news today, but do not worry as it is not expected to cause problems. Try to take things in stride and try not focus too much on the problem.

Taurus
It’s the right time to make some necessary expenses or investments, but you have to be careful. Your intuition is strong, so take some time to think about where you see your future life.

Gemini
Even if they do take your free time, you should start accepting invitations today, especially from your friends. If you have to make some concessions, do so by seeing them as something fun and rewarding for you. It’s a very promising time for you, in terms of building a better career or looking for a new job.

Crab
Your friends can help you get rid of recent bad energy. They know you better than anyone, and they know exactly what to say to help you. Choose to talk to people who make you feel good.

Leo
One can say everything it takes to achieve his / her goal, even lies. Be critical, be objective and be skeptical in certain cases. As for the relationship in the couple, a good day is predicted.

Virgo
You will try your best to fix your relationship as a couple or a relationship between friends. You will be prepared more than ever for an open and honest communication, which will be essential for an effective dialogue. You can no longer wait to tell someone your true feelings.

Libra
An issue you are very worried about can end today, so prepare to breathe freely! This long-awaited relief will keep you smiling all day long. Take advantage of this feeling of freedom. Singles of this sign can embark on a new adventure.

Scorpio
Some of your dreams are starting to come true, at least in part. A new person may enter your life, although his role may be so minimal that you will not even notice it. But soon you will realize how good this new acquaintance was for you!

Sagittarius
There is an opportunity today to become nostalgic and remember the people, places and things you miss. You will feel good remembering parts from the past. You may feel the need to meet the people in question or visit places you have been to before.

Capricorn
You need to feel good if someone who has helped you before will need you, no matter how difficult the request may be.

Have a calm that makes people feel good around you. As for the financial aspect, stable situation is foreseen.

Aquarius
If you have shared wealth with others, now is the time to break up. Things may have changed and you need to take direction of the situation. As for the relationship in the couple, the possibility of a misunderstanding is not ruled out.

Pisces
Why not treat yourself to some of your favorite things? Buy something you have long wanted or go somewhere where you can feel good. Nothing is more important than the smile on your face!