Dashi

Kjo e mërkurë do të fillojë me vendosmëri dhe shumë këmbëngulje. Para të gjithash do të keni një dëshirë të madhe që të qëndroni gjatë gjithë kohës me partnerin tuaj dhe ti përkushtoheni vetëm atij. Ju do të përballeni me çdo situatë profesionale me qëndrueshmëri të lakmueshme dhe një gjendje të shkëlqyeshme të imagjinatës, kombinim i cili do t’ju bëjë të suksesshëm.

Demi

Hëna në Binjakët do të jete përfekte përsa i përket financave tuaja. Ju sot do të përqendroheni më shumë në anën materiale të jetës. Kur bëhet fjalë për punën, ju dini të tregoni metodë dhe imagjinatë, saktësi dhe aftësi në të njëjtën kohë. Nëse duhet të lidhni kontrata, të kërkoni rritje, të provoni investime fitimprurëse, kjo është sigurisht koha më e mirë për ta bërë atë.

Binjakët

Dita ju buzëqesh dhe ju lejon të merrni shumë pikë në favorin tuaj. Ju do të keni dhunti dhe vendosmëri. Sot nuk do t’ju shpëtojë asnjë ngjarje që ndodh rreth jush. Një e mërkurë shumë e vakët nga pikëpamja profesionale, do ta keni të vështirë të mbani ritmin e punës dhe vazhdimin e angazhimeve. Jeta për ata që janë në një marrëdhënie do të shkojë shumë mirë.

Gaforrja

Marrëdhënia ne çift ka për te qene shume e qete gjate kësaj dite. Do merreni vesh me se miri me atë qe keni ne krah dhe mund te bëni edhe ndonjë plan për te ardhmen. Beqaret nuk do jene me fat ne dashuri kështu qe kot sa te mundohen. Buxheti do përmirësohet ndjeshëm. Do mund te shlyeni te gjitha borxhet dhe te hiqni edhe disa para mënjanë për te siguruar te ardhmen.

Luani

Sot do jeni shume here me realiste se me pare ju te dashuruarit dhe do i zgjidhni edhe disa probleme te hershme. Mbrëmja nga ana tjetër do jete mjaft romantike. Beqaret nuk do i bëjnë dot balle tundimit dhe do hidhen ne krahët e te parit qe do i joshe. Ne planin financiar do mbizotërojë gjithë kohës ekuilibri. Do keni mjaftueshëm te ardhura për te kryer investimet e menduara.

Virgjëresha

Dite e mbushur me vështirësi te mëdha do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Mos u nxitoni për asgjë, por këshillohuni me pare me disa miq te besës. Beqaret jo vetëm qe do kenë takime, por mund te mendojnë edhe te hedhin hapa serioze menjëherë. Buxheti do ekuilibrohet ndjeshëm. Përfitoni nga kjo për t’i shlyer te gjitha borxhet qe keni marre.

Peshorja

Me zbehjen e ndikimit të Marsit në shenjë duket se entuziazmi juaj është shuar disi e ndoshta kjo vjen ngaqë stresi i akumuluar ka filluar të ndjehet. Kujdes, ruhuni nga ndonjë provokacion. Edhe fusha sentimentale duket se është më e gjallëruar.

Akrepi

Në dashuri duhet të rimendoheni për vendimet që do të merrni. Kontrolloni ushqimin dhe gjendjen shëndetësore. Mos kini frikë të “pastroni” zemrën tuaj sa më parë. Sot është koha e duhur për ta bërë këtë. Ndiqni këshillat e dietologëve. Programojeni ditën që të mos t’ju ikë duarsh.

Shigjetari

E keni të vështirë të pranoni se keni nevojat tuaja para një shefi, por duhet ta bëni. Në të kaluarën, keni punuar edhe gjëra që s’kanë qenë detyrat tuaja. Tani keni nevojë për pushim. Nëse nuk ju jepet, duhet të mendoni të largoheni prej aty. Por mos e lini këtë vend pune, pa e gjetur ndonjë tjetër. Është mirë të shfrytëzoni mundësitë që kanë të bëjnë me mësimdhënien, shkrimet ose hulumtimet. Tregojuni miqve dhe ish-kolegëve të punës se jeni duke kërkuar punë të re.

Bricjapi

E keni të vështirë të pranoni se keni nevojat tuaja para një shefi, por duhet ta bëni. Në të kaluarën, keni punuar edhe gjëra që s’kanë qenë detyrat tuaja. Tani keni nevojë për pushim. Nëse nuk ju jepet, duhet të mendoni të largoheni prej aty. Por mos e lini këtë vend pune, pa e gjetur ndonjë tjetër. Është mirë të shfrytëzoni mundësitë që kanë të bëjnë me mësimdhënien, shkrimet ose hulumtimet. Tregojuni miqve dhe ish-kolegëve të punës se jeni duke kërkuar punë të re.

Ujori

Ka gjasë që lidhja juaj me partnerin do të kalojë nëpër disa situata të vështira. Jeni tipa që nuk bëni kompromis me vlerat tuaja vetëm sa për t’ia bërë qejfin dikujt tjetër. Nëse kjo nënkupton se duhet të ndaheni, merreni këtë vendim. Mbase thellë në vete qëmoti keni dashur të kaloni kohë vetëm. Përfitoni nga rasti të pushoni, të relaksoheni dhe ta merrni veten nga diskutimet.

Peshqit

Ambienti i punës duket pak ngufatë, por nuk keni si ta ndryshoni. Nëse merreni me kufizimin e hapësirës nuk do të keni rast për t’u marrë me punët tuaja. Kjo situatë ju bezdis shumë sepse ndikon edhe në produktivitetin tuaj. Interesohuni nëse ka mundësi të punoni nga shtëpia, së paku gjatë disa ditëve brenda javës. Nëse kjo nuk është e mundur, mendoni si të largoheni diku.

Aries

This Wednesday will start with determination and a lot of perseverance. First of all you will have a great desire to stay with your partner all the time and dedicate yourself only to him. You will face any professional situation with enviable consistency and an excellent state of imagination, a combination that will make you successful.

Taurus

The Moon in Gemini will be perfect in terms of your finances. You will focus more on the material side of life today. When it comes to work, you know how to show method and imagination, accuracy and skill at the same time. If you have to sign contracts, seek growth, try profitable investments, this is certainly the best time to do it.

Gemini

The day smiles at you and allows you to get a lot of points in your favor. You will have talent and determination. No event that happens around you will escape you today. A very lukewarm Wednesday from a professional point of view, you will find it difficult to keep up the pace of work and continued engagements. Life for those who are in a relationship will go very well.

Crab

The relationship as a couple will be very calm during this day. You will get along best with what you have on hand and you can also make some plans for the future. Single women will not be lucky in love so in vain to try. The budget will be significantly improved. You will be able to repay all debts and set aside some money to secure the future.

Leo

Today you will be many times more realistic than before you lovers and you will solve some early problems. The evening on the other hand will be quite romantic. Single women will not be able to resist the temptation and will jump into the arms of the first one who will seduce them. In the financial plan, equilibrium will prevail all the time. You will have enough income to make the intended investments.

Virgo

Today will be a day full of great difficulties for lovers. Do not rush into anything, but first consult with some friends of the faith. Single women will not only have dates, but can also think of taking serious steps right away. The budget will be significantly balanced. Take advantage of this to pay off all your debts.

Libra

With the fading of the influence of Mars in the sign it seems that your enthusiasm has somewhat faded and maybe this is because the accumulated stress has started to be felt. Be careful, beware of any provocation. Even the sentimental realm seems to be more lively.

Scorpio

In love you have to rethink the decisions you will make. Check food and health status. Do not be afraid to “cleanse” your heart as soon as possible. Today is the right time to do that. Follow the advice of nutritionists. Schedule your day so you don’t miss out.

Sagittarius

You find it hard to admit that you have your needs in front of a boss, but you have to do it. In the past, you did things that were not your job. Now you need rest. If it is not given to you, you should consider leaving there. But do not leave this job without finding another one. It is good to take advantage of opportunities related to teaching, writing or research. Tell friends and former co-workers that you are looking for a new job.

Capricorn

You find it hard to admit that you have your needs in front of a boss, but you have to do it. In the past, you did things that were not your job. Now you need rest. If it is not given to you, you should consider leaving there. But do not leave this job without finding another one. It is good to take advantage of opportunities related to teaching, writing or research. Tell friends and former co-workers that you are looking for a new job.

Aquarius

It is likely that your relationship with your partner will go through some difficult situations. You are the type who does not compromise on your values ​​just to please someone else. If this means you have to break up, make that decision. Maybe deep down you long ago wanted to spend time alone. Take advantage of the opportunity to rest, relax and recover from the discussions.

Pisces

The work environment looks a bit cluttered, but you have no way to change it. If you are dealing with space constraints you will not be able to do your chores. This situation bothers you a lot because it also affects your productivity. Ask if it is possible to work from home, at least a few days a week. If this is not possible, think about how to get somewhere.