Një tjetër mësues nga Elbasani ka humbur jetën si pasojë e koronavirusit. Astrit Lopari 72 vjeç u nda sot nga jeta pasi pësoi 3 goditje në zemër. Prej dy javësh ai ishte shtruar në një nga spitalet Covid.

Për një periudhë të gjatë Astrit Lopari drejtoi me sukses Shkollën Artistike “Onufri” në Elbasan, nga e cila kanë dalë dhjetra talente të mirënjohur të artit, violinistë, pianistë, këngëtarë, dirigjentë, trombistë, klarinetistë, kompozitorë, tenorë, dhe piktorë të mirënjohur në rang kombëtar e ndërkombëtar.

Another teacher from Elbasan lost his life as a result of the coronavirus. Astrit Lopari, 72, passed away today after suffering 3 heart attacks. For two weeks he had been hospitalized in one of the Covid hospitals.

For a long time Astrit Lopari successfully directed the Art School “Onufri” in Elbasan, from which have emerged dozens of well-known art talents, violinists, pianists, singers, conductors, trumpeters, clarinetists, composers, tenors, and well-known painters. nationally and internationally.