BalkanWeb mëson dinamikën e vrasjes në Vrith të Malësisë së Madhe. Danjel Pepaj i akuzuar nga kushërinjtë e tij për vjedhje kanabisi, i ka dhënë ditën e ngjarjes pas torturës 30 rrënjë kanabisi Vilson Çutajt dhe Klement Pepajt.

Sapo kanë dalë nga parcela e tij, Danjel Pepaj ka qëlluar dy kushërinjtë, Klement Papajn në ballë dhe nga mbrapa Vilson Çutajn në brinjë. Të dy gjetën vdekjen.

Më pas ai i ka vendosur flakën gjithë parcelës së tij dhe u largua menjëherë teksa la trupat e pajetë të kushërinjve pak metra larg.

Në datën 3 tetor të tre kushërinjtë janë shpallur të zhdukur teksa rezultoi se ngjarja e kishte zanafillën tek konflikti për kanabisin, Klement Pepaj dhe Vilson Cutaj akuzonin Danjel Pepajn se u kishte vjedhur kanabis nga parcela e tyre në zonën malore të Vrithit. Pikërisht ata e torturuan dhunshëm Pepajn.

U desh ndihma e babait të autorit, Rrok Pepajt që çoi Policinë tek parcela e të birit afër së cilës u gjendën dhe trupat e pajetë.

BalkanWeb learns the dynamics of the murder in Vrith of Malësia e Madhe. Danjel Pepaj, accused by his cousins ​​of cannabis theft, gave 30 cannabis roots to Vilson Çutaj and Klement Pepaj on the day of the event after the torture.

As soon as they came out of his plot, Danjel Pepaj shot the two cousins, Klement Papaj in the forehead and Vilson Çutaj in the ribs from behind. Both found death.

He then set fire to his entire plot and left immediately as he left the dead bodies of cousins ​​a few feet away.

On October 3, the three cousins ​​were declared missing as it turned out that the event had its origins in the cannabis conflict, Klement Pepaj and Vilson Cutaj accused Danjel Pepaj of stealing cannabis from their plot in the mountainous area of ​​Vrith. It was they who violently tortured Pepaj.

It took the help of the author’s father, Rrok Pepaj, who took the Police to the plot of his son near which the dead bodies were found.