Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet e projektit të përfunduar të Durrësit.

Kreu i qeverisë zbuloi maketin në studion urbanistike në Dubai.

MIRËMËNGJES dhe me maketin e përfunduar në studion urbanistike të Emaar Group në Dubai, që tani ndodhet në Portin e Durrësit, aty ku së shpejti do të nisë të ndërtohet një prej porteve më të mëdha e më të bukura turistike të Mesdheut, ju uroj një ditë të mbarë.

Prime Minister Edi Rama has published the images of the completed project of Durrës.

The head of government unveiled the model in the urban studio in Dubai.

GOOD MORNING and with the model completed in the urban studio of Emaar Group in Dubai, which is now located in the Port of Durres, where one of the largest and most beautiful tourist ports of the Mediterranean will soon start to be built, I wish you a day auspicious.