Pushofsh në paqe…Si u vra nipi i ushtarit të Met Kananit, lot dhe mesazhe prekëse

Anton Keli u ekzekutua mbrëmjen e sotme në Rrëshen. Breshëria e plumbave i mori jetën 51-vjeçarit, ndërsa për momentin grupi hetimor ende nuk ka asnjë pistë konkrete dhe të arrestuar.

Të afërmit e Kelit të shokuar nga lajmi i kanë shprehur ngushëllimet familjes dhe i kanë kushtuar disa fjalë të ndjerit. “Pushofsh në paqe daj Anton Leli” shkruan Gëzim Lleshaj.

Anton Keli qenë duke hyrë në qytetin e Rrëshenit kur në një moment ndaloi dhe doli nga makina, ndërsa autorët e kanë pritur duke e vrarë. Ekzekutuesi duket se ka pasur informacion të saktë mbi lëvizjet e tij pasi e ka pritur.

Policia e ndihmuar nga FNSH kanë zbarkuar në Rrëshen për të shkuar në gjurmët e autorëve të vrasjes, por deri tani nuk ka asnjë rezultat.

Keli është nipi i vëllezërve Gjini. Armando Gjini i njohur si ushtari i Met Kananit u ekzekutua vitin e shkuar pranë Katedrales së Rrëshenit. Ndërsa të vëllait Preng Gjini iu bë atentat tre muaj më parë në Tiranë.

Anton Keli was executed tonight in Rrëshen. The barrage of bullets took the life of the 51-year-old, while at the moment the investigative group still has no concrete runway and no arrests.

Kelly’s relatives, shocked by the news, expressed their condolences to the family and offered a few words to the deceased. “Rest in peace, Anton Leli” writes Gëzim Lleshaj.

Anton Keli was entering the city of Rrëshen when at one point he stopped and got out of the car, while the perpetrators waited for him, killing him. The executor seems to have had accurate information on his movements after waiting for him.

FNSH-assisted police have landed in Rrëshen to track down the perpetrators of the murder, but so far there have been no results.

Kelly is the nephew of the Gjini brothers. Armando Gjini known as Met Kanan’s soldier was executed last year near Rrëshen Cathedral. While his brother Preng Gjini was assassinated three months ago in Tirana