Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në fashtin Romës në Selenicë të Vlorës. Një 55-vjeçar dhe një 23-vjeçar me inicialet B. Xh., dhe E. I., janë asfiksuar, pasi po montonin një pompë uji në një pus. Policia ka njoftuar se dy personat janë dërguar me urgjencë në spital, dhe janë jashtë rrezikut për jetën. Ndërkohë ka qenë një fëmijë që i ka parë dy personat në gjendje të fikti dhe ka lajmëruar të rriturit. Ata kanë vepruar menjëherë dhe i kanë dërguar me urgjencë në spital për ndihmë mjekësore

Policia e Vlorës/ Informacion paraprak

Rreth orës 18:00, në fshatin Romës, Selenicë, shtetasit B. Xh., dhe E. I., duke montuar një pompë uji në pus, dyshohet se janë asfiksuar nga gazi dhe janë transportuar për ndihmë mjekësore në Spitalin e Vlorës, jashtë rrezikut për jetën. Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme proceduriale.

An unusual event happened today in the Roman village of Selenica in Vlora. A 55-year-old and a 23-year-old with the initials B. Xh., And E. I., were asphyxiated, as they were mounting a water pump in a well. Police have announced that the two persons have been sent urgently to the hospital, and are out of danger for life. Meanwhile there was a child who saw the two persons in a state of fiction and alerted the adults. They acted immediately and sent them urgently to the hospital for medical assistance

Vlora Police / Preliminary information

Around 18:00, in the village of Roma, Selenica, citizens B. Xh., And EI, mounting a water pump in the well, are suspected to have been asphyxiated by gas and transported for medical assistance to the Vlora Hospital, out of danger for life . The investigative group is carrying out further procedural actions.