Një ngjarje e rëndë u raportua mbrëmjen e djeshme në Tiranë, ku u mësua se një 33-vjeçare i dha fund jetës së saj duke u vetvrarë me armë. Bëhet me dije se pas ngjarjes 4 persona u proceduan penalisht. Procedimi ndaj këtyre shtetasve u bë pasi dyshohet se kanë prishur vendngjarjen dhe kanë fshehur armën me të cilën shtetasja M.H., kreu vetëvrasjen. Marsida Hysa, e cila kishte dhe 3 motra të tjera, ishte e pamartuar.

Për disa kohë, e reja ka punuar në rrobaqepësi, ndërsa i ati punon security dhe e ëma kujdeset për një familje në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 19 të mbrëmjës së të dielës, ndërsa familjarët kanë njoftuar të afërmit se është gjetur e pajetë në dhomë dhe që dyshonin për infarkt. Aktualisht në familjen Hysa janë hapur dyert e mortit ku të afërm, familjarë e të njohur po shkojnë për vizita ngushëllimi. Trupi i të ndjerës pritet të përcillet për në banesën e fundit në orën 10 të ditës së sotme.

A serious incident was reported last night in Tirana, where it was learned that a 33-year-old woman ended her life by committing suicide with a gun. It is reported that after the event 4 people were prosecuted. The proceeding against these citizens was done after it is suspected that they broke the scene and hid the weapon with which the citizen M.H., committed suicide. Marsida Hysa, who had 3 other sisters, was unmarried.

For some time, the young woman has worked in tailoring, while her father works in security and her mother takes care of a family in Tirana. The incident happened around 7 pm on Sunday evening, while the relatives informed the relatives that he was found dead in the room and that they suspected a heart attack. Currently in the Hysa family the doors of the mortuary have been opened where relatives, family and acquaintances are going for condolence visits. The body of the deceased is expected to be transported to the last apartment at 10 o’clock today.