Kryesia e Partisë Demokratike ka propozuar që më 13 qershor të zhvillohen zgjedhjet për kryetarin e ri të PD-së.

Propozimi ka ardhur nga Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, por duhet të votohet edhe në Këshillin Kombëtar të PD.

Procesi i zgjedhjeve brenda partisë do të hapet më 16 maj deri më 22 maj, ndërsa fushata për kreun e ri të PD-së do të zhvillohet mes datave 24 maj dhe 11 qershor.Më pas, në 13 qershor do të bëhen zgjedhjet sipas parimit “një anëtar, një votë”.Basha ka konfirmuar se do të rikandidojë për drejtimin e PD.

Zbulohen emrat e Komisionit Zgjedhor

Jemin Gjana do të jetë në krye të Komisionit për Zgjedhjen e kryetarit të ri të Partisë Demokratike që do të zgjidhet në 13 qershor.

Anëtarët e këtij komisioni do të jenë Albana Vokshi, Belind Këlliçi, Eno Bozdo, Mimoza Hasekiu, Albert Avduli dhe Gjoke Vuksani.

Ndihmës do të jenë Ervin Minarolli dhe Lulzim Omuri.

The leadership of the Democratic Party has proposed that the elections for the new chairman of the Democratic Party be held on June 13.

The proposal came from the General Secretary of the Democratic Party, Gazment Bardhi, but it must also be voted in the National Council of the Democratic Party.

The election process within the party will be opened on May 16 to May 22, while the campaign for the new leader of the Democratic Party will take place between May 24 and June 11. Then, on June 13, elections will be held according to the principle ” one member, one vote. ”Basha has confirmed that he will run again for the leadership of the Democratic Party.

The names of the Election Commission are revealed

Jemin Gjana will head the Commission for the Election of the new chairman of the Democratic Party, which will be elected on June 13.

The members of this commission will be Albana Vokshi, Belind Këlliçi, Eno Bozdo, Mimoza Hasekiu, Albert Avduli and Gjoke Vuksani.

Assistants will be Ervin Minarolli and Lulzim Omuri.