Qindra emigrantë shqiptarë janë bllokuar që prej mesditës së sotme në Kakavijë. Ata janë në pritje të ardhjes së autobusëve shqiptarë.

Mësohet se emigrantët kanë paguar 70 euro dhe u është premtuar se deri në Kakavijë do t’i sillnin autobusët grekë. Pas kalimit të kufirit ata do të hipnin në autobusët shqiptarë, por deri më tani kjo nuk ka ndodhur dhe po presin prej 4-5 orësh.

Disa prej tyre kane paguar taksi për të shkuar në shtëpitë e tyre, në vendlindje.

 

Hundreds of Albanian emigrants have been stranded since noon in Kakavija. They are waiting for the arrival of Albanian buses.

It is learned that the emigrants paid 70 euros and were promised that they would bring Greek buses to Kakavija. After crossing the border they would get on Albanian buses, but so far this has not happened and they have been waiting for 4-5 hours.

Some of them have paid taxis to go to their homes, in their hometown.